Het toonbeeld van duurzame innovatie

Met z’n zuinige energievraag draagt deze radiator bewezen bij aan een lagere EPC. Bovendien is de radiator geschikt voor moderne lage én conventionele hoge temperatuurverwarming. Ideaal voor nieuwbouw en renovatie dus. Flexibel en snel te monteren. Tot 50% hogere stralingswarmte, mooi in elke ruimte, zuinig met de lasten.

Daar maak je je klanten pas écht blij mee!

De Henrad Softline ECO levert meetbaar betere prestaties: tot 50% hogere stralingswarmte, tot 23% snellere opwarming, tot 6% besparing door het vooringestelde thermostatische ventiel.  Opgeteld goed voor een tot 10,5% lagere energierekening!

Met het huidige tekort aan capaciteit in de montage is de dienst Prefab radiatoren van technische groothandel Rensa dé uitkomst om het rendement bij grote projecten toch flink te verbeteren.

U wilt uw radiatoren snel, gemakkelijk en zonder beschadigingen ophangen. De Henrad Softline ECO is gemakkelijk te plaatsen bij zowel renovatie als nieuwbouw.

Met de handige Filters in de webshop van Rensa vindt en bestelt u snel en gemakkelijk de juiste radiator met toebehoren. U selecteert simpelweg op basis van hoogte, breedte of variabele temperatuurregimes.

Door technische groothandel Rensa op tijd te betrekken bij uw opdracht, wordt er met u meegedacht over het logistieke traject. Zo krijgt u uw radiatoren helemaal geleverd op de manier die u het beste past.

Snel en efficiënt verwarmen in monumentale panden van De Rooi Pannen

De grauwe Seeligkazerne in Breda is omgetoverd tot een uitnodigend gebouwencomplex van onderwijsinstelling De Rooi Pannen. Hoppenbrouwers Techniek hangt ruim 500 radiatoren op en kiest voor de Softline ECO-radiatoren van Henrad.