Softline radiatoren2022-06-09T14:56:05+00:00

Softline ECO

De Henrad Softline ECO is de enige radiator met een perfect afgifterendement conform de NEN 7120 norm. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat de Softline ECO de EPC of Energie-Index effectief verlaagt. We kunnen het ook zo zeggen: de Softline ECO is dé radiator die meer warmte biedt voor minder geld.

Bij de Henrad Softline ECO warmt eerst de voorplaat op, daarna de achterplaat. Dit zorgt eerder voor comfortabele warmte. Bovendien gaat er minder warmte verloren via de muur achter de radiator.

Doordat de radiator sneller opwarmt en minder verwarmingscapaciteit nodig heeft dan andere radiatoren, kan de Henrad Softline ECO onmiddellijk reageren. Hoe thermogevoelig de woning ook is: het ontbreekt geen moment aan comfortabele warmte. Het thermostatisch ventiel – dat vooringesteld wordt in de fabriek – garandeert een optimaal rendement bij elke temperatuur. Bovendien is de Softline ECO met zijn unieke vormgeving een stijlvolle verschijning in elke woning.

De Softline ECO wordt exclusief geleverd door technische groothandel Rensa. Bekijk het assortiment Henrad Softline ECO in de webshop van Rensa.

Softline

Naast de Henrad Softline ECO kunt u ook kiezen voor een standaard Softline radiator. Een mooie compacte radiator met een afgeronde omkasting; het meest opvallende kenmerk van deze fraaie radiator. Het unieke design geeft deze compacte radiator – met 4 aansluitingsmogelijkheden – een exclusief karakter: ruimtes krijgen een extra sfeerelement. Het ranke sierrooster aan de bovenkant van de radiator sluit naadloos aan bij de strakke zijpanelen. De stevige en duurzame omkasting is door de afgeronde randen bovendien heel veilig voor de bewoners.

De Softline wordt exclusief geleverd door technische groothandel Rensa. Bekijk het assortiment Henrad Softline in de webshop van Rensa.

Softline Plinth

De Softline Plinth radiator is de lage uitvoering van de Softline. Ook een mooie compacte radiator dus, met een stijlvolle afgeronde omkasting: stevig, duurzaam en – dankzij de afgeronde hoeken – veilig voor de bewoners. Met een elegant sierrooster aan de bovenkant dat naadloos aansluit bij de strakke zijpanelen.

De Softline Plinth is 200 mm hoog, waardoor deze radiator uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld grote raampartijen. Dit model kan geplaatst worden op standconsoles. Deze radiator heeft 6 aansluitingsmogelijkheden.

De Softline Plinth wordt exclusief geleverd door technische groothandel Rensa. Bekijk het assortiment Henrad Softline Plinth in de webshop van Rensa.

Warmte in alle kleuren

Warmte is onmisbaar voor een sfeervolle woning waarin mensen graag thuiskomen. Letterlijke én figuurlijke warmte. Want sfeer wordt ook bepaald door de inrichting. Door de meubels, materialen én kleuren. Daarom kiest u met Henrad Softline ook voor kleurrijke en persoonlijke warmte.

De Softline radiatoren zijn leverbaar in tal van natuurkleuren, sanitaire kleuren, metaalkleuren en RAL-kleuren.