De meest duurzame radiator

De Henrad Softline ECO levert meetbaar betere prestaties: tot 50% hogere stralingswarmte, tot 23% snellere opwarming, tot 6% besparing door het vooringestelde thermostatische ventiel.  Opgeteld goed voor een tot 10,5% lagere energierekening!

Waarom kiezen voor Softline ECO?
Standaard radiatoren werken met veel hogere temperaturen dan de Henrad Softline ECO, wat leidt tot een hogere energierekening, grote verliezen en een minder snelle aanpassing aan veranderende omstandigheden in de ruimte. Dankzij het uitgekiende ontwerp ligt de stralingswarmte van deze radiator hoger, ondanks de lagere watertemperatuur en is de opwarmtijd aanzienlijk korter. Kiest u voor Henrad Softline ECO, dan krijgt u meer warmte voor minder geld!

Het maximale afgifterendement van de Henrad Softline ECO is gestaafd door de NEN 7120 norm.
Bekijk de ISSO gecontroleerde kwaliteitsverklaring.

De ideale LTD radiator
De Henrad Softline ECO is dé ideale radiator in combinatie met een modern lage temperatuurverwarmings-systeem. Zeker wanneer vloerverwarming niet mogelijk of wenselijk is. Dankzij de snelle opwarming reageert de Henrad Softline ECO onmiddellijk, zelfs bij lage temperaturen.

Uitermate geschikt voor renovatie
Dankzij de middenaansluiting is de radiator gemakkelijk te plaatsen bij renovatie. En door de fraai vormgegeven ronde gril en de geïntegreerde toevoerbuis knapt de gehele ruimte ervan op!

Assortiment
De Softline ECO wordt exclusief geleverd door technische groothandel Rensa. Bekijk het assortiment Henrad Softline ECO in de webshop van Rensa.